OM Chanting

OM Chanting

OM Chanting balancerer os på alle planer, gavner vores helbred og giver os indre fred, glæde og kærlighed. OM Chanting healer deltagerne. Den har også en gavnlig indflydelse på alt i omgivelserne – både mennesker, dyr, planter, bygninger osv. – og skaber en healende vibration for Moder Jord, som har meget brug for den.

Om OM Chanting

OM Chanting er en lyd-healing og en af de mest kraftfulde og enkle metoder til healing. “OM” er den oprindelige lyd, som skaber og gennemtrænger hele universet. Den blev brugt af de gamle Rishier (vismænd i Indien), har været glemt og er nu igen bragt frem i lyset fra Himalayas gemmer af de store mestre Sri Mahavatar Babaji og Paramahamsa Sri Swami Vishwananda, for at hjælpe med at genoprette balancen i os selv, menneskeheden og jorden.

OM Chanting balancerer os på alle planer, gavner vores helbred og giver os indre fred, glæde og kærlighed. OM Chanting healer deltagerne. Den har også en gavnlig indflydelse på alt i omgivelserne – både mennesker, dyr, planter, bygninger o.s.v. – og skaber en healende vibration for Moder Jord, som har meget brug for den.

OM Chantingen varer ca. 1½ timer, hvoraf vi synger “OM” i 45-60 minutter. Teknikken bliver først forklaret. Herefter synger vi “OM”, og vi slutter af med en guidet fællesmeditation.

Man kan læse mere på www.omchanting.org og på bhaktimarga.dk.

Pris, doner hvad du  har lyst til 30-50 kr. pr. gang, ring/skriv hvis du har spørgsmål og skriv hvis du gerne vil på listen hvor vi sender ud hvor og hvornår der er OM Chanting.