Sjælsø Massage

Sjælsø Massage

Har du

  • Spændinger og blokeringer i kroppen.

  • Hovedpine, smerter eller andet ubehag.

  • Er stresset og har problemer med at slappe af og fokusere.

  • Er kørt lidt fast og sidder fast i den samme rille, er træt og orker ikke noget af det, du gerne vil.

  • Trænger du til af få åbnet op for kroppens resurser og opleve større overskud, flow, glæde og velvære.

  • Trænger du til at føle dig favnet og opleve dig selv på en ny og positiv måde.

  • Trænger du til at give dig selv en god oplevelse og acceptere dig selv på en ny måde.

I Sjælsø Massagen inddrages hele kroppen med både blid og dybdegående massage suppleret med energiarbejde via aura, chakraer og polarisering (* Polarisering er en kraftfuld healings form, som kan gå ind og afbalancere de forskellige energimæssige spændingsforhold i kroppen).

I forhold til fokuspunkter/problematikker i krop suppleres der op med arbejde på tilsvarende reflekspunkter på fødder, således at mange aspekter af kroppen bliver påvirket fra flere vinkler, med det resultat at krop og sjæl bliver favnet som en enhed.

Har du glemt hvordan det føles at have ro og velvære i kroppen, mere glæde og overskud, at få et frirum hvor du får mulighed fra at mærke dig selv lidt mere indefra, så giv dig selv en Sjælsø Massage.

Klientudtalelser

Jeg går fast til healingmassage hos Hanne, fordi hun har magiske hænder. Hanne finder intuitivt blokeringer og ubalancer, som hun bearbejder med effektiv og nænsom massage. Efter behandlingen føler jeg lindring, og samtidig er hendes massage ren velvære og en dejlig form for afstressning. Hanne er den bedste behandler, jeg har haft.

Henrik, 66 år og en erfaren healingmassagekunde.

Tusind tak for din fantastiske massage som altid er super dejlig og gør en stor forskel. Især når man får den lidt regelmæssigt. Har gået hos Hanne i over 10 år, så jeg er trofast gæst og nyder det hver gang. Kan varmt anbefale Hanne da hun er så behagelig og har nogle fantastiske hænder, sjæl og ro omkring sig. Føler mig helt tryg ved overgive min krop til hende og føler mig efterfølgende afslappet, tryg og veltilpas.

Susanne, Lynge.

Hanne leverer den dejligste massage. Man får dybdebehandlet sine skavanker og Hanne fortæller undervejs hvad hun ser og mærker. Men selv om der bliver taget fat, foregår det i rolige og afslappende omgivelser. Jeg anbefaler på det kraftigste….

Ole Christensen, Hørsholm.