Alpha Omega behandling

Alpha Omega behandling

Behandlingen er god for dig der:

  • Har brug for at give dig selv et subtilt energiløft.

  • At blive healet spirituelt indefra.

  • At blive balanceret indefra.

  • At komme i en dyb afslappet tilstand.

  • Har lyst til at prøve noget nyt, opbyggende og en ikke helt definerbar oplevelse.

En relativ ny behandlingsform…

Behandlingen går ind på mange niveauer og påvirker direkte, på en subtil måde, vandstrukturen i din egen krop. Den går ind og balancerer dine energibaner og har effekt både på det fysiske/psykiske/emotionelle plan og dette kan opleves meget opløftende.

AlphaOmega Terapibriksen udnytter en meget speciel vandkvalitet, der synes at forbinde sig med kroppens subtile energier. Spirituel healing finder sted med stor hastighed og dybde. Alt sker i henhold til dine individuelle behov med dyb energisk spirituel rensning og vitalisering. Der sker en forbedring af indre kommunikationsprocesser og celler fyldes med ”lys”.

Da vi alle er forskellige, virker behandlingerne tilsvarende forskelligt på os. Med mere eller tilsyneladende mindre effekt. Hvis du er nysgerrig på, hvordan den virker på dig, så er den værd at prøve.

Det er med stor glæde, at jeg lancerer denne helt nye og temmelig ukendte behandlingsform i Danmark.

Vi starter med en samtale og lille screeningstest af dig og din krop. Dernæst ligger du på AlphaOmega Terapibriksen. AlphaOmega – vand løber, ved hjælp af en pumpe gennem aktivatoren, mens du ligger afslappet på briksen i 40 minutter.

Det kan være en god ide at sætte lidt tid af til dig selv efter behandlingen, hvor du blot kan mærke og integrere da behandlingen kan være meget kraftfuld og arbejde dybt, også selv om du måske ikke mærker så meget.

Sjælsø Huset ligge omgivet af skøn natur, så en lille gåtur i området kan anbefales.