Åndedrætsterapi

Åndedrætsterapi

Er godt for dig der gerne vil:

  • Udvikle dig og invitere mere glæde/kærlighed ind i dit liv.

  • Styrke selvtillid/selvværd.

  • Være mere nærværende og årvågen overfor dine behov.

  • Tro på at det du mærker og føler er rigtigt.

  • Være medskaber i dit liv.

  • Opleve at komme hjem i dig selv med accept.

Hvad er Åndedrætsterapi?

Source Åndedrætsterapi er en meget blid og samtidig meget kraftfuld måde at komme i kontakt med sit indre på. Et redskab til at komme ind og mærke det følelsesmæssigt, som adskiller dig fra det, du inderst inde længes efter. Tilstande som fred, kærlighed, forbundethed, enhed, samhørighed, at være elsket og fortjene kærlighed, at være god nok præcis som den du er uanset hvad, at slippe kampen, accept af dig selv og andre, hvile i dig selv, at sige JA til det som er. Dette er nogle af de grundtilstande/kvaliteter som man kan komme i kontakt med igennem åndedrætsterapi.

Source Åndedrætsterapi bygger på Binnie A. Dansbys principper som blev grundlagt i  USA i 70’erne.

I Source Åndedrætsterapi bruges det dybe og forbundne åndedræt til at skyde genvej til dit indre.

Det er svært helt at forklare, hvad åndedrætsterapi er, for det går hinsides sindet og alle vores tanker og behov for at have kontrol. Det går ind i nogle dybe energimæssige lag i krop og sind og kan transformere den energi, som ikke længere tjener dig med mulighed for at en ny helende energi kan strømme til. Alle mennesker er forskellige, og vi oplever alle på vores egen måde. Derfor findes der ingen eksakt opskrift på åndedrætsterapi. Den er unik for den enkelte.

Hvordan foregår en session

 En session varer typisk 1,5-2 timer, hvor den første ca.halve time er samtaleterapi. Derefter åndedrætsterapi, hvor du ligger og støttes i at bruge en bevidst sammenhængende vejrtrækning, samtidig med at du giver plads i kroppen til alle de følelser og fornemmelser, der kommer op. Efter 45 minutters sammenhængende vejrtrækning ligger du og integrerer oplevelsen. Du vil få affirmationer (positive sætninger) med hjem og arbejde med indtil næste session.

Jeg arrangerer til tider workshops om åndedrætsterapi.
Ring og hør nærmere, hvis du er interesseret.

Klientudtalelser

Efter en fantastisk kropsmassage, efterfulgt af nærværende åndedrætsterapi, var jeg totalt afslappet, “renset”. Man er i trygge og varme hænder med Hanne som behandler.

Ursula Cramer – Møller